fbpx
- Beograd, Vojvode Stepe 194 | - Novi Sad, Železnička 42 | - TC Beo Shopping centar, I sprat
+381 66 534 3579
info@wifioprema.rs

Leto je ovde! Kontroliši svoju klimu na daljinu sa Wise IR kontrolerom

Vaša nova tajna za preživljavanje vrućina: Wise IR kontroleri

Dobrodošli u našu ponudu Wise IR kontrolera za savršeno osveženje u vrelim letnim danima! Upravljanje klima uređajima, ventilatorima i drugim električnim uređajima nikada nije bilo jednostavnije i praktičnije. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, ovi kontroleri će vam omogućiti da udobno upravljate vašim uređajima putem pametnog telefona.

Wise IR kontroler omogućava kontrolu klima uređaja putem pametnog telefona ili tableta . Uz pomoć aplikacije, možete podešavati temperaturu, režim rada i mnoge druge opcije, sve to na daljinu. Sve što vam treba je internet konekcija i Wise IR kontroler povezan na vaš klima uređaj.

pametna klima

Uz Wise IR kontroler dobijate mogućnost da, preko mobilnog telefona, kontrolišete sve uređaje u kući koji rade na infrared daljinski. Wifi pametni daljinski kontroler se veoma jednostavno povezuje sa Smart Life aplikacijom na mobilnom telefonu. Nakon povezivanja imate pristup uređajima sa bilo kog mesta, čak i kada niste kod kuće Uključite/isključite klima uređaj, podesite željenu temperaturu, podesite tajmer, postavite razne uslove automatizacije – bilo šta što može daljinski upravljač, sada možete da uradite preko mobilnog telefona sa bilo kog mesta. Možete da postavite omiljene scene pomoću aplikacije na telefonu pre nego što se vratite kući.

Naša ponuda Wise IR kontrolera uključuje modele sa termostatom koji će vam omogućiti da uštedite energiju i prilagodite temperaturu u vašem domu prema vašim potrebama i željama. Takođe, ovi kontroleri su jednostavni za instalaciju i kompatibilni sa većinom klima uređaja i drugih električnih uređaja.

 

IR kontroler

 


Uz wifi pametni daljinski kontroler
dobijate mogućnost da, preko mobilnog telefona, kontrolišete sve uređaje u kući koji rade na infrared daljinski. Wifi pametni daljinski kontroler se veoma jednostavno povezuje sa Smart Life aplikacijom na mobilnom telefonu. Nakon povezivanja imate pristup uređajima sa bilo kog mesta, čak i kada niste kod kuće Uključite/isključite klima uređaj, podesite željenu temperaturu, podesite tajmer, postavite razne uslove automatizacije – bilo šta što može daljinski upravljač, sada možete da uradite preko mobilnog telefona sa bilo kog mesta. Možete da postavite omiljene scene pomoću aplikacije na telefonu pre nego što se vratite kući.

Naša ponuda WiFi IR kontrolera uključuje modele sa termostatom koji će vam omogućiti da uštedite energiju i prilagodite temperaturu u vašem domu prema vašim potrebama i željama. Takođe, ovi kontroleri su jednostavni za instalaciju i kompatibilni sa većinom klima uređaja i drugih električnih uređaja.

 

wifi ir kontroler
wifiklima

Kvalitetan proizvod i profesionalna podrška su naša najveća prednost. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u svakom trenutku. Ne propustite priliku da vaš život učinite udobnijim i modernijim uz WiFi IR kontrolere!

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaNastavi kupovinu